Antwoord op je vragen over Workit
Alle FAQ's voor jou op een rij

Nieuwsgierig naar meer? Misschien staat jouw vraag en antwoord op deze pagina! 

Niet gevonden
wat je zocht?

0513 633111

contact@workit.nl

Algemene vragen over Workit

Workit is een initiatief van Bedrijfsfitness Nederland, marktleider in bedrijfsfitnessregelingen. Met Workit spelen we in op dé trend van nu: sporten waar en wanneer jij wilt. 1 abonnement geeft jou toegang tot alle deelnemende Workit sportlocaties. Lekker flexibel dus! Medewerkers van aangesloten bedrijven kunnen heel voordelig een Workit abonnement aanschaffen. Check snel of jouw werkgever al deelneemt.

Via Workit kan jij uit oneindig veel lessen kiezen. Denk aan yoga, suppen, squashen, padel, fitness, CrossFit, bootcamp en nog veel meer! Misschien ontdek jij nog verborgen talenten van jezelf. Bekijk het Workit netwerk en ontdek alle mogelijkheden.

De korting die je krijgt is afhankelijk van de afspraken met jouw werkgever. Is jouw werkgever al aangesloten bij Workit? Log dan in om te kijken wat jouw voordeel is. Is jouw werkgever nog niet aangesloten? Tip dan je werkgever.

Om je account te kunnen verwijderen dien je in te loggen in de Workit App. Ga dan naar "Profiel" > "Account verwijderen". Hier kan je aangeven dat je jouw account wilt laten verwijderen. Wij zullen dan zo snel mogelijk jouw verzoek verwerken! Kan je niet meer in de app? Neem dan contact met ons op via: contact@workit.nl

Vragen voor bedrijven

Sporten 'on demand' is hét sporten anno nu! Met Workit bied jij jouw medewerkers het flexibele sportabonnement waar ze naar op zoek zijn. Door collega's te stimuleren om voldoende te sporten, houd jij jouw werkvloer gezond én laat je zien dat jouw organisatie zich inzet voor goed werkgeverschap. Win-Win! 

Aanmelden voor Workit is super makkelijk. Neem contact met ons op en wij helpen je aan een vliegende start! We adviseren je graag over de mogelijkheden van Workit. In no-time richten we een eigen portaal voor je in en voor je het weet is het al zover! Dan mag jij het blije nieuws delen met jouw collega's: lekker in beweging met Workit! 

Geen nood, ook daarbij helpen we je. Wij hebben flitsende promotiematerialen die we je aanleveren. Spread the word!

Hiervoor krijg jij toegang tot jouw bedrijfsportaal, lekker makkelijk! In één oogopslag zie je hoe het ervoor staat en hoe sportief jullie al bezig zijn!

Vragen voor sportlocaties

Door jouw sportschool aan te melden voor het Workit netwerk, zet jij jouw locatie op onze kaart! Onze klanten bieden hun werknemers de mogelijkheid om met korting te sporten. Via Workit reserveren zij in de toekomst dan ook eenvoudig hun sportmoment bij jouw locatie. Wij bieden je de link met de zakelijke markt. Interesse? Meld je vandaag nog aan.

Hier heb je weinig omkijken naar dankzij het Workit portaal! Alle boekingen worden direct ingeschoten en zijn ook weer te koppelen aan jouw eigen boekingssysteem. Zo heb je er al helemaal geen omkijken meer naar!