Partner login

Word lid van workit

Je kan aan Workit meedoen wanneer jouw werkgever is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Vul hieronder de toegangscode in van je werkgever en bekijk de mogelijkheden.

Gebruik hier de toegangscode van je werkgever:

Weet jij de toegangscode van je werkgever niet, of weet je niet of jouw organisatie is aangesloten? Doe dan de werkgevercheck of neem contact op met de Klantenservice van Bedrijfsfitness Nederland via 0513 - 633 111.

Genoeg redenen om te kiezen voor workit

Card image cap
Sporten met credits

Vind de sportactiviteiten die bij jou passen! Met de Workit app maak je eenvoudig de reservering. Je credits worden direct verrekend.

Card image cap
Korting via je werkgever

Wist je dat jij korting krijgt op credits dankzij jouw werkgever? Bekijk je voordeel en maak een keuze uit de abonnementsvormen.

Card image cap
Sporten waar en wanneer je wilt

Van fitness tot yoga, van CrossFit tot padel, van HITT tot dans. Kies je favoriete sport(locatie) of ontdek iets nieuws! Je ziet in de app gelijk hoeveel credits je inwisselt voor een activiteit.

Download de workit app

Ben je lid? Bekijk het aanbod in de app en boek de sportactiviteit die jij graag wilt doen. Heb je gereserveerd? Dan worden de credits gelijk voor je verrekend. Super makkelijk.